AcasăSPORTIulian Ilie si-a anuntat retragerea din activitate

Iulian Ilie si-a anuntat retragerea din activitate

Boxerul roman Iulian Ilie (36 de ani), fost campion intercontinental in versiunea IBF, la categoria cruiser, a decis sa se retraga din activitate.

Nascut la Ploiesti si stabilit la Rimini, in Italia, pugilistul roman a decis sa-si incheie activitatea, dupa ce a suferit o accidentare grava in Letonia.
Iulian Ilie a participat, vinerea trecuta, la piramida Biggers Better de la Liepaja (Letonia), unde a fost invins in primul tur, prin knock-out, de pugilistul belgian Tambwe Djeko.

Ilie a suferit, vineri seara, o dubla fractura la piciorul drept si o ruptura de ligament, astfel ca a fost operat chiar vineri seara, la Liepaja.

Conform luptatorii.ro, Ilie are nevoie de cel putin un an de pauza, astfel ca, la 36 de ani, Ilie a decis ca este momentul sa puna punct carierei.

Romanul are 20 de victorii si sapte infrangeri la profesionisti, fiind fost campion intercontinental in versiunea IBF, la categoria cruiser. Printre altii, Ilie s-a batut cu Rakhim Chakhkiev, Dawid Kostecki si Pawel Kolodziej.

„Cobra” Ilie, fost campion national la amatori, a facut senzatie la profesionisti fiind unul dintre putinii luptatori care au acceptat, aproape in permanenta, sa boxeze pe terenul rivalilor, avand meciuri disputate in Rusia, Romania, Elvetia, Polonia, Italia, Franta, Suedia, Ungaria si Cehia.

sursa foto: eurosport.onet.pl

author avatar
Cristi Ionita
1.036 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger