AcasăRecomandariIubitul Mariei Sarapova este vedeta turneului BRD Nastase Tiriac Trophy

Iubitul Mariei Sarapova este vedeta turneului BRD Nastase Tiriac Trophy

Principalul favorit al turneului „BRD Nastase Tiriac Trophy”, Grigor Dimitrov, locul 16 ATP, a declarat, ieri, ca spera sa ajunga o legenda a sportului din Bulgaria, precum fostul fotbalist Hristo Stoicikov.

Grigor Dimitrov si Maria Sarapova, cuplul momentului in tenisul mondial

E placut sa nu mai auzi «baby Federer», pentru ca am tot auzit-o. La inceput era haios, dar apoi nu mai era placut. Sper ca la un moment dat sa ajung o legenda, ca Stoicikov. Nu e nimic mai placut decat sa reprezinti o tara mica precum Bulgaria„, a spus iubitul Mariei Sarapova. Grigor Dimitrov a afirmat ca se simte bine ca are posibilitatea de a juca intr-o tara apropiata de patria sa: „Prima oara nu a fost cea mai buna experienta a mea, am pierdut din primul tur. Ma simt bine sa joc aproape de tara mea, ma simt ca acasa. Sunt multi jucatori buni in acest turneu. Trebuie sa iei fiecare meci in parte ca si cum ar fi ultimul. Trebuie sa fii pregatit sa joci fiecare meci„. Intrebat ce jucatori de tenis cunoaste din Romania, Dimitrov a raspuns: „O stiu pe Sorana Cirstea, cu care am jucat la juniori, pe Marius Copil, pe Horia Tecau. Ah, cum am putut uita de Simona Halep, care e pe locul 5 WTA?! Am castigat impreuna Campionatul European sub 16 ani, din Rusia, si stiam de atunci ca va ajunge o jucatoare foarte buna”.
Grigor Dimitrov, care a stat in primul tur, il va intalni pentru un loc in sferturile de finala ale competitiei bucurestene pe cehul Jiri Vesely, care a trecut cu scorul de 7-6, 6-0 de francezul Jeremy Chardy.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
835 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger