AcasăSPORTItalienii din Stefan cel Mare

Italienii din Stefan cel Mare

Jucatorii lui Dinamo ridica trofeul cucerit in fata CFR-ului

Rezultatele si prestatia din partidele de verificare dadeau sperante de doi bani pentru Supercupa cu CFR Cluj. Totusi, „cainii” au muscat din campioni, la fel cum „Squadra Azzurra” s-a opus Spaniei in primul joc de la Euro.

Jucatorii lui Dinamo ridica trofeul cucerit in fata CFR-ului

Dinamo nu a facut transferuri de marca, dar cu lotul avut la dispozitie si-a permis sa execute, sambata seara, ingamfarea „ceferista”. Dario Bonetti este, fara doar si poate, cel mai adulat tehnician din istoria recenta a clubului si pentru ca, in mai putin de doua luni, a marit vitrina din Stefan cel Mare cu doua trofee, Cupa si Supercupa.

Cum a fost posibil ca dupa o serie de rezultate umilitoare in „amicale” jocul lui Dinamo sa lumineze tocmai in prima partida oficiala a sezonului, ramane o intrebare fara raspuns. Cu siguranta, insa, ca „alb-rosii” aduc putin, macar ca atitudine, cu Italia „magului” Cesare Prandelli; dupa un ingrijorator 0-3 in fata Rusiei, in singurul meci de verificare dinainte de startul Campionatului European, „squadra azzurra” a blocat Spania la debut in grupa C (scor 1-1), iar apoi a maturat tot ce a intalnit (Anglia si Germania) pana in finala. Si Cornel Dinu a vazut o asemanare intre Dinamo si Italia, comparandu-l pe Catalin Munteanu „cu Pirlo, a jucat rolul sau, incantator”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger