AcasăSPORTItalienii au pus sechestru pe conturile lui Mutu!

Italienii au pus sechestru pe conturile lui Mutu!

De fiecare data cand s-a aflat la pamant, Mutu a gasit puterea sa se ridice

Chiar daca sustine ca este nevinovat, iar la mijloc ar fi doar o eroare de interpretare a datelor, Adrian Mutu tocmai ce a fost plasat de Fiscul italian pe lista conducatorilor si a jucatorilor ale caror conturi au ajuns cu sechestru pe ele.

De fiecare data cand s-a aflat la pamant, Mutu a gasit puterea sa se ridice

Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, atacantul roman (37 de ani), al carui transfer la Fiorentina este anchetat de procurorii din Napoli, are pus sub sechestru asigurator o suma de 211.000 euro. Proaspatul jucator al ASA-ului se poate considera norocos, daca aruncam o privire in lista persoanelor cu cele mai semnficative conturi blocate: Hernan Crespo – doua milioane de euro, Alessandro Moggi (fostul impresar al lui Mutu) – un milion de euro, Diego Milito – 720.000 de euro, Antonio Nocerino – 422.000 de euro, Ezequiel Lavezzi – 400.000 de euro sau Adrian Galliani – 240.000 euro.
Cazul investigat de procurorii italieni a primit numele „Ofside” si a fost demarat la Napoli, in 2012, de patru procurori care au detectat o retea in care erau angrenate 35 de cluburi din Serie A si B, precum si peste 100 de persoane. Mecanismul fraudulos priva statul italian de incasarea taxelor provenite din tranzactiile comerciale privind transferurile de jucatori.

A debutat la ASA in meciul cu Pogon Szczecin

Adrian Mutu a debutat, miercuri, pentru ASA Targu Mures (foto) in amicalul incheiat la egalitate, scor 0-0, cu Pogon Szczecin, locul 4 in Polonia. Mutu s-a remarcat in minutul 57, cand mingea trimisa de el in fata portii n-a fost ajunsa de George Tucudean. Veteranul din lotul muresenilor a rezistat pe teren doar 60 de minute, fiind inlocuit cu Laurentiu Bus.
„Debutul a fost ok. Pentru primul meci, ma simt din ce in ce mai bine fizic. Mi se pare ca suntem o echipa foarte puternica, solida, baieti cu foarte multa experienta chiar si in jocuri internationale”, a declarat Mutu la finalul intalnirii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger