AcasăSPORTItalianul Andrea Di Luisa e tare-n gura: "Il bat pe Bute si...

Italianul Andrea Di Luisa e tare-n gura: „Il bat pe Bute si imi fac un nume!”

Di Luisa are 17 victorii si doua infrangeri la profesionisti

Lucian Bute se bate la sfarsitul acestei saptamani cu un pugilist care are mai multe tatuaje decat victorii obtinute in boxul profesionist.

Di Luisa are 17 victorii si doua infrangeri la profesionisti

Dupa 19 luni de pauza, Lucian Bute, fostul campion mondial de la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, este pregatit sa revina in ring. Romanul se bate pe 15 august cu italianul Andrea Di Luisa, la Montreal. Desi Di Luisa este campionul Europei la categoria supermijlocie, mai toti specialistii din box vad in italian un adversar de incalzire pentru Bute. Totusi, Di Luisa merge in Canada pentru a-si vinde scump pielea. „Este prima data cand boxez in afara tarii mele, la profesionisti, si vreau sa profit de aceasta ocazie. Sunt convins ca am calitatile necesare pentru a-l invinge pe Lucian Bute. Si sunt sigur ca, daca voi bate un fost campion mondial, imi voi face un nume peste Ocean. Oamenii ar trebui sa inceapa sa ma bage in seama”, este mesajul transmis de Di Luisa. In schimb, in tabara lui Bute este multa liniste. Romanul si-a regasit placerea de a boxa din momentul in care a inceput sa se antreneze cu Howard Grant.

Lucian Bute

„Sunt patru luni de cand am intrat in echipa fratilor Grant si pot spune ca intr-un timp rapid s-a realizat chimia dintre mine si Howard. Ne intelegem din priviri si pot spune ca el creeaza atmosfera necesara pentru a ma putea antrena cu zambetul pe buze. Am regasit placerea de a boxa si pot spune ca am gasit determinarea necesara pentru a reveni in top”, a spus fostul campion mondial. Bute recunoaste ca si-a studiat viitorul adversar si considera ca plusul pe care il are la viteza il va ajuta sa faca diferenta. De asemenea, Bute vrea sa fie mai agresiv si sa profite de alonja superioara, astfel ca va incerca sa-si tina adversarul cat mai la distanta. Nu in ultimul rand trebuie precizat ca cei doi pugilisti s-au intalnit si la amatori, iar Lucian a iesit invingator din acel meci.

author avatar
Cristi Ionita
330 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger