Cauta

Italianul Allegri ii ia locul lui Lucescu la Sahtior

Miliardarul patron al clubului Sahtior este pregatit sa-l vada pe Mircea Lucescu parasind Donetkul: in locul romanului, pe banca tehnica a „minerilor” va sta Massimiliano Allegri, actualul antrenor al Milanului.

Mircea Lucescu discuta cu Max Allegri sub privirile lui Pep Guardiola

Probabil ca victoria in fata Barcelonei, de acum doua saptamani, l-a convins pe Rinat Ahmetov ca Massimiliano Allegri mananca fotbal pe paine si merita, astfel, sa antreneze Sahtiorul. Ieri, cu 24 de ore inaintea returului de pe „Camp Nou”, cotidianul italian „Corriere dello Sport” a iesit pe piata cu o veste soc atat pentru fanii „Diavolului”, cat si pentru romani: Allegri pleaca la Donetk sa duca mai departe proiectul gandit de Mircea Lucescu! Conform sursei citate, reprezentantii miliardarului Ahmetov l-au convins pe Allegri cu un salariu de 6 milioane de euro pe an la un contract pe patru sezoane! Deloc de neglijat saltul financiar, de la cele 2,5 milioane oferite de Silvio Berlusconi la AC Milan.

„Il Luce” se intoarce in Turcia

Razvan Lucescu antreneaza Al Jaish de sapte luni

Viitoarea destinatie a celui mai de succes antrenor roman al momentului ar putea fi Besiktas Istanbul. Baskanii de pe „Inonu” sunt dispusi sa investeasca chiar si 100 de milioane de euro pentru a forma o echipa capabila sa tina piept Galatei „Imparatului” Terim, in care stralucescu Drogba si Sneijder. Romanul Mircea Lucescu, fost campion al Turciei cu ambele cluburi, este vazut drept singurul tehnician care poate reda stralucire formatiei Besiktas.

Razvan Lucescu ia 50.000 de dolari la victorie

In alta ordine de idei, Razvan Lucescu a avut oaspeti de seama la antrenamentul de duminica al echipei sale, Al Jaish: doctorul Thani Al Kuwari, secretarul general al armatei, si alti doi inalti ofiteri. Clubul Armatei Qatareze are meci, astazi, cu Terktor Sazi in Liga Campionilor Asiei, iar generalii vor o victorie de orgoliu in fata iranienilor. Lucescu jr. a fost anuntat ca va incasa 50.000 de dolari in cazul unui triumf, fiecare jucator avand promisi 20.000 de dolari.

 

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version