AcasăSPORTItalia si Argentina vin la Bucuresti pentru IRB Nations Cup

Italia si Argentina vin la Bucuresti pentru IRB Nations Cup

Argentina Jaguars a surclasat, anul trecut, Romania cu 37-13

Editia a saptea a turneului international de rugby IRB Nations Cup, care se va disputa pe Stadionul “Arcul de Triumf”, din Bucuresti, luna viitoare, va avea la start doua echipe de top: Italia si Argentina.

Argentina Jaguars a surclasat, anul trecut, Romania cu 37-13

Totusi, in conditiile in care luna iunie este si una in care se disputa numeroase meciuri test inter-tari, Italia si Argentina vor veni la Bucuresti cu selectionate divizionare, astfel ca acestea vor evolua sub titulatura de Italia A, respectiv Argentina Jaguars. La turneu vor mai participa Romania, Rusia, Uruguay si Portugalia, insa va lipsi Africa de Sud A, formatie care anul trecut a castigat competitia cu victorii pe linie.

IRB Nations Cup va incepe vineri, 8 iunie, cu meciurile Romania – Uruguay (16.00), Rusia – Italia A (18.00) si Portugalia – Argentina Jaguars (20.00). Marti, 12 iunie, sunt programate meciurile Portugalia – Italia A (16.00), Romania – Argentina Jaguars (18.00) si Rusia – Uruguay (20.00), turneul urmand a se incheia duminica, 17 iunie, cand se joaca Rusia – Argentina Jaguars (16.00), Portugalia – Uruguay (18.00) si Romania – Italia A (20.00).

author avatar
Cristi Ionita
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger