AcasăSPORTItalia: Arestari in scandalul meciurilor trucate. Fostul portar al Petrolului Ploiesti, Matteo...

Italia: Arestari in scandalul meciurilor trucate. Fostul portar al Petrolului Ploiesti, Matteo Gritti, pe lista

Gritti (foto: ziare-pe-net.ro)

Mai multi fotbalisti au primit, luni, mandate de arestare, fiind acuzati ca ar fi implicati in scandalul meciurilor trucate din campionatul Italiei. Printre acestia, si fostul portar al echipei Petrolul Ploiesti, Matteo Gritti. Mai mult, procurorii au facut perchezitii la locuinta antrenorului echipei Juventus, Antonio Conte.

Gritti (foto: ziare-pe-net.ro)

Jucatorii pe numele carora au fost emise mandare de arestare sunt vizati in ancheta privind trucarea unor meciuri din campionatul italian. Un judecator a semnat, luni, mandatele de arestare  in cazul jucatorilor Stefano Mauri, capitanul lui Lazio, Omar Milanetto, fost mijlocas la Genova si actualmente jucator la Padova, Cristian Bertani, de la Sampdoria, Paolo Acerbis, de la Vicezna, Matteo Gritti, portar la Petrolul Ploiesti, si Ivan Tisci, fost mijlocas, in prezent director sporti, potrivit Gazzetta dello Sport.

Pe langa acestia, au fost emise mandate de arestare in cazul a cinci persoane implicate in scandalul privind trucarea unor meciurilor in Italia -Zoltan Kenesei, Matyas Lazar, Laszlo Schultz, Istvan Borgulya si Laszlo Strasser, conform sursei citate.

Mai mult, oamenii legii au facut perchezitii la peste 30 de locuinte ale unor fotbalisti, antrenori si angajati ai unor cluburi din Serie A si Serie B. Printre acestea, s-a numarat si casa tehnicianului lui Juventus, Antonio Conte, potrivit  BBC.

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger