AcasăSPORTMorosanu l-a batut pe Leko la Constanta

Morosanu l-a batut pe Leko la Constanta

Catalin Morosanu a obtinut una dintre cele mai spectaculoase victorii din cariera, dupa ce l-a invins pe Stefan Leko, fostul finalist K1.

Cu o evolutie mult mai tehnica fata de cum ne obisnuise pana acum, Morosanu l-a dominat noua minute pe Leko, neamtul fiind fara reactie.

Ajuns pe tabloul principal de la SuperKombat Constanta abia dupa retragerea indianului Singh Jaideep, olandezul Ismael Londt a profitat din plin de sansa primita si a facut senzatie la a doua piramida programata in acest an de circuitul organizat de Edi Irimia.

Londt i-a dat mari batai de cap lui Sebastian Ciobanu, in semifinale, inainte sa-l faca knock-out pe roman, in runda a treia, cu un croseu care l-a naucit total pe „Fiul lui Dracula” si i-a provocat o sangerare abundenta.

In finala, Londt a maturat podeaua cu croatul Mladen Brestovac, care nu a facut fata puternicelor lovituri de brat aruncate de olandezul nascut in Surinam.

Brestovac se calificase in finala dupa ce l-a facut knock-out pe Mighty Mo cu doua lovituri de picior care i-au prins in plin ficatul americanului.

Londt este al doilea sportiv care se califica la SuperKombat Final Elimination, dupa ce Serghei Lascenko a castigat piramida de la Bucuresti.

Cel mai ciudat meci al serii a fost cel dintre Bogdan Stoica si turcul Hakan Aksoi. Depasit clar la gabarit, Aksoi a suferit si o accidentare grava, si-a dislocat umarul intr-o faza in care cei doi sportivi s-au aruncat peste corzile ringului, iar turcul a aterizat pe brat. Totusi, Aksoi a decis sa continue lupta si a obtinut victoria prin knock-out, Bogdan Stoica accidentandu-se la genunchi dupa o alta aterizare gresita.

Carter Williams l-a invins, prin knock-out in repriza a treia, pe Marian Iordan, dupa ce i-a mutat genunchiul din loc sportivului roman, Mihai Barbu l-a invins clar, la puncte, pe israelianul Alex Tropimov, Andrei Stoica l-a invins, la puncte, pe Henrique Zowa, iar Benny Adegbuyi l-a invins, prin knock-out in repriza a doua, pe Joachim Thomas.

Urmatoarea gala SuperKombat este programata a avea loc pe 17 septembrie.

author avatar
Cristi Ionita
910 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger