AcasăSPORTISIS „arbitreaza” Franta - Romania!

ISIS „arbitreaza” Franta – Romania!

Lumea fotbalului este in stare de soc dupa anuntul facut de Mohamed Abrini, ultimul terorist retinut in ancheta care viza atentatele de la Bruxelles

Abrini le-a dezvaluit autoritatilor belgiene ca ISIS planuieste mai multe atacuri pe durata Campionatului European. Gazduit de Franta, turneul va debuta pe 10 iunie cu meciul de deschidere Franta – Romania. Iar publicatia „Liberation” scrie ca tocmai partida de pe „Stade de France” ar reprezenta o tinta pentru ISIS. Chiar daca autoritatile din Hexagon vor lua masuri suplimentare de securitate, este greu de crezut ca 80.000 si mai bine de spectatori pot fi controlati si verificati „la sange”, astfel ca niciun terorist sa nu ajunga in ori in preajma arenei. Ca la orice eveniment sportiv major, prima zi a competitiei este si cea mai importanta. La meciul de deschidere sunt asteptati numerosi lideri europeni, precum Francois Hollande, Angela Merkel si David Cameron, cu totii posibile tinte ale atacatorilor.
„In caz de forta majora, luam in calcul varianta ca meciurile sa se dispute fara spectatori”, au anuntat organizatorii Euro 2016. La intrebarea „ce inseamna forta majora?”, raspunsul a venit prompt si a fost unul categoric: „Orice mesaj primit care ne va anunta ca urmeaza sa se comita un atentat!”.
„Omul cu palarie”, asa cum a fost poreclit Mohamed Abrini, este implicat atat in atentatele de la Bruxelles (martie 2016), cat si in cele de la Paris (noiembrie 2015). In urma celor doua atacuri si-au pierdut viata 162 de persoane!

„The Mirror” vorbeste despre „invazia” britanica

Cotidianul britanic „The Mirror” trage un semnal de alarma legat de numarul mare de suporteri care vor invada Franta. Numai din Anglia, Tara Galilor si Irlanda sunt asteptati peste 100.000 de fani, iar teama jurnalistilor de la „Mirror” are legatura si cu faptul ca primul meci al Angliei va fi in compania Rusiei, la Marsilia, oras considerat a fi un fief al musulmanilor din Franta.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger