AcasăSPORTIsaila si Dulca l-au „citit” pe Simeone

Isaila si Dulca l-au „citit” pe Simeone

Antrenamentele lui Simeone, atent analizate de Isaila si Dulca

Federatia Romana de Fotbal le-a inlesnit antrenorilor secunzi de la echipa nationala sa efectueze cateva zile de ucenicie la mari cluburi europene.

Antrenamentele lui Simeone, atent analizate de Isaila si Dulca

Lasati sa isi aleaga unde vor sa faca practica, Daniel Isaila (secundul nationalei) si Cristi Dulca (principal la tineret) au mers la Madrid, in Spania. Nu, nu i-a interesat Realul (oricum, acolo a fost „Tata Puiu”, cu cateva luni in urma), ci au vrut sa vada ce secrete ascunde la antrenamente Diego Simeone. Si au descoperit tot, o, dar cum l-au mai „citit” ei pe Simeone! „In primul rand, am ramas impresionat de disciplina din timpul antrenamentelor. Ca sa nu mai spun ca, la 11.30, ora de start a sedintei de pregatire, toti, parca la semnal, isi incepeau treaba. Toti pareau a avea ceasul setat dupa cel al lui Diego Simeone”, a tras o prima concluzie unul dintre asistentii Generalului.

Daniel Isaila

Dupa ce a invatat despre punctualitate si seriozitate, Daniel Isaila si-a format o parere si despre schemele tactice: „I-am vazut pe jucatorii lui Atletico lucrand mult tactic, parte a antrenamentului in care Simeone se implica cel mai mult. Daca, de regula, vedem la antrenamente exersate situatii de 6 contra 4 in favoarea atacului, la Atletico am vazut exact invers, adica un 6 contra 4 in care defensiva avea superioritate numerica”. Nu mai putin impresionat s-a aratat Dulca, „principalul” de la tineret remarcand punctul forte al lui Atletico: „Din pacate, nu am avut acces si la sedinta in care au fost exersate fazele fixe, dar ulterior mi-am dat seama si de ce. E punctul lor forte”.

Cristi Dulca
author avatar
Laurentiu Teodorescu
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger