AcasăRecomandariIrlanda de Nord - Romania se va juca pe santier

Irlanda de Nord – Romania se va juca pe santier

Cel mai important meci al tricolorilor in campania de calificare la Euro 2016 se va disputa sambata, la Belfast, pe o arena la care se lucreaza de zor.

Asa arata Windsor Park in prezent

Nord-irlandezii au facut santier in lucru din Windsor Park, dar chiar si asa UEFA le-a acordat o dispensa sa poata gazdui pe acest stadion meciuri din preliminariile „europenelor”. Inaugurata in 1905, arena a intrat de fix un an in proces de renovare. In martie, dupa jocul cu Finlanda, la una dintre peluze s-au descoperit mai multe fisuri, iar studiile efectuate au aratat ca tribuna trebuia demolata in totalitate! Chiar daca pe santier sunt aproape 100 de muncitor, lucrarea nu va fi gata mai devreme de luna august, astfel ca, sambata, pe Windsor Park se va juca fotbal printre macarale si cabluri. Exista, totusi, si o veste buna: gazonul va fi unul de cea mai buna calitate, fiind schimbat special pentru intalnirea cu Romania!
Federatia nord-irlandeza a pus in vanzare doar 10.000 de bilete pentru acest meci, capacitatea maxima permisa de UEFA pentru stadionul din Belfast la momentul actual.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger