AcasăSPORTIrina Shayk vrea un copil cu Ronaldo

Irina Shayk vrea un copil cu Ronaldo

Satula sa-i tot creasca lui Cristiano Ronaldo copilul facut cu alta femeie, Irina Shayk ii transmite starului de la Real Madrid ca isi doreste si ea un fiu.

Irina Shayk este considerata una dintre cele mai frumoase femei de pe mapamond

Sau o fiica, „important e sa fie copilul tau, acesta este visul oricarei femei din lume”, dupa cum reiese din interviul acordat de modelul din Rusia publicatiei „SModa” (supliment al ziarului „El Pais”). „Asa ne-a creat Dumnezeu, totul a inceput cu Adam si Eva. Nu cunosc nicio femeie care nu spere ca intr-o buna zi va fi mama, pana si eu ma gandesc la asta. Sunt foarte atrasa de copii, la Moscova chiar am o fundatie care faciliteaza accesul la sistemul de sanatate pentru familiile defavorizate”, a completat iubita golgeterului de pe „Santiago Bernabeu”.

Cristiano Ronaldo si fiul sau, rod al unei aventuri de-o noapte cu o ospatarita

In 2009, Cristiano Ronaldo a avut o aventura cu o ospatarita din SUA, pe care a lasat-o insarcinata dupa o noapte de amor la un hotel din Los Angeles. Dupa ce a nascut, americanca a primit de la fotbalist suma de 12 milioane de dolari pentru a renunta la orice drepturi asupra copilului, care a fost luat si crescut in Portugalia.

author avatar
eNational
1.829 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger