AcasăSPORTIrina - Camelia Begu, calificata in finala la tenis de la Taskent

Irina – Camelia Begu, calificata in finala la tenis de la Taskent

(foto: cronicadeiasi.ro)

Irina – Camelia Begu s-a calificat in finala turneului de la Taskent, din Uzbekistan, dupa ce a invins-o pe favorita numarul 2, poloneza Urszula Radwanska.

(foto: cronicadeiasi.ro)

Tenismena romanca Irina – Camelia Begu, locul 87 in topul WTA, a reusit sa se califice in finala turneului de tenis de la Taskent, din Uzbekistan, dotat cu premii in valoare de 220.000 de euro.

Romanca a reusit sa o invinga in semifinala pe tenismena poloneza Urszula Radwanska, cap de serie numarul doi si locul 40 WTA, cu scorul de 6 – 3, 6 – 3, dupa un meci care a durat o ora si 18 minute, informeaza tashkentopen.uz.

In finala Irina – Camelia Begu o va intalni pe croata Donna Vekic, numarul 183 WTA, care a trecut in seminifana de Eva Birnerova, din Cehia, scor 6-1, 3-6, 6-1.

Ca urmare a accederii in finala Irina – Camelia Begu va primi 200 de puncte WTA si un cec in valoare de 19.000 de dolari.

Irina – Camelia Begu, in varsta de 22 de ani, se afla la a treia sa finala a unui turneu WTA, dupa cele doua pierdute la Marbella si la Budapesta.

De cealalta parte croata Donna Vekic, in varsta de 16 ani, se afla la prima sa finala a unui turneu WTA.

author avatar
Ionut Zgimbau
267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger