AcasăSPORTIrina Begu si-a aratat fundul la Hobart

Irina Begu si-a aratat fundul la Hobart

Irina (dreapta) si Madalina sunt doua dintre sperantele tenisului feminin romanesc

Profitand de vremea frumoasa de la Hobart (Australia), Irina Begu si-a etalat calitatile de surfer, dar si un posterior care a facut deja furori pe site-urile de socializare.

Irina (dreapta) si Madalina sunt doua dintre sperantele tenisului feminin romanesc

Fanii tinerei jucatoare de tenis din Romania au comparat fundul bombat al acesteia cu cel al unei mulatre, majoritatea facand trimitere la Serena Williams. Irina a fost eliminata inca din turul al doilea la Hobart, de buna sa prietena Simona Halep, dar s-a calificat in semifinalele probei de dublu, alaturi de Monica Niculescu. Cele doua au trecut, cu 6-3, 7-5, de perechea alcatuita din Sorana Cirstea si croata Darija Jurak.

Irina si-a petrecut cele cateva ore libere pe plaja, alaturi de Madalina Gojnea si Elena Bogdan, inainte ca cele doua sa plece la Melbourne, unde vor intra in calificarile de la Australian Open, alaturi de Mihaela Buzarnescu.

author avatar
Cristi Ionita
1.855 afisari

5 COMENTARII

  1. De unde ati scos aberatia asta? Poza aceasta este de acum un an si jumatate,Gojnea nu a fost la Hobart, iar Irina nu a iesit la plaja, acolo fiind destul de frigut (17-20 grade Celsius)

  2. NICI Buzarnescu si nici Bogdan nu au fost la acest turneu, de unde scoateti stirile astea? Mai documentati-va!

  3. Si voi bateti campii? Unde dracu isi arata fundu? Este in costum de baie, cretinilor … Lasati sportivele sa-si vada de viata lor privata, aveti destule panarame care nu fac altceva in plus decat sa-si arate fundu gol si sanii.

  4. SA VA FIE RUSINE……in loc sa le felicitati si sa le incurajati voi intrati in viata lor privata? legati-va de pitipoancele care apar la tot pasul dobitocilor nu de fetele astea care ne duc faima in toata lumea, rusine sa va fie!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger