AcasăSPORTIrina Begu, dubla victorie la Bucuresti

Irina Begu, dubla victorie la Bucuresti

Irina Begu a devenit, practic, imaginea turneului feminin de tenis de la Bucuresti, dupa ce s-a impus atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu a competitiei de la Academia de Tenis Herastrau.

Obligata sa faca un adevarat maraton in ultimele zile, Irina Begu a avut forta necesara sa treaca, cu bine, peste cele doua finale de la Bucuresti.

In finala probei de simplu, Irina a trecut, cu 6-3, 7-5, de Laura Pous Tio, din Spania, dupa un meci pe care l-a controlat in mare masura. Dupa ce si-a adjudecat primul set, Irina a inceput actul al doilea cu un break, dar a comis numeroase duble-greseli astfel ca a trebuit sa traga din greu pentru a rezolva meciul.

In finala probei de dublu, Irina Begu si Elena Bogdan au revenit de la 0-1 la seturi pentru a se impune, cu 6-7, 7-6, 16-14, in disputa cu italianca Maria Elena Camerin si turcoaica Ipek Senoglu.

Sambata s-a disputat si meciul demonstrativ dintre Ruxandra Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis, si croata Iva Majoli, fosta campioana la Roland Garros.

Ruxandra Dragomir s-a impus, cu 6-3, si a anuntat ca acesta a fost, practic, meciul ei de retragere. De asemenea, presedintele FRT a afirmat ca a facut toate demersurile si spera ca turneul de la Bucuresti sa devina unul WTA incepand cu anul viitor.

author avatar
Cristi Ionita
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger