AcasăSPORTIrina Begu, debut cu stangul la Dubai

Irina Begu, debut cu stangul la Dubai

Desi fanii ei isi pusesera toate sperantele intr-un parcurs bun la noua competitie la care participa, Begu nu a reusit sa treaca de primul tur, la simplu, la turneul din Emiratele Arabe.

Irinei nu prea pare sa ii priasca Dubaiul, daca este sa ne luam dupa cel mai recent rezultat, obtinut chiar la prima prezenta pe teren la aceasta competitie, in meciul contra letonei Anastasja Sevastova (26 de ani).

Desi a avut in fata o adversara mai slab clasata ca ea in ierarhia WTA, adica aflata pe locul 35, fata de 28, pe cat e romanca, Begu a cedat suprinzator de usor primul set, incheind decisiv un singur game, in timp ce in al doilea, desi a incercat sa intoarca soarta infruntarii, nu a avut sorti de izbanda. Ca urmare, dupa 82 de minute de joc, tabela a aratat urmatorul scor: 6-1, 7-5, pentru Sevastova, care merge mai departe.

Irina, in schimb, se pregateste sa joace la dublu, alaturi de sportiva rusa Kasatkina, cele doua urmand sa intalneasca, tot duminica, perechea ucraineana Bondarenko-Svitolina.

foto: Facebook/Irina Begu

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger