AcasăSPORTIrina Begu, campioana la Bucharest Open

Irina Begu, campioana la Bucharest Open

Dupa Simona Halep, anul trecut, o alta romanca a obtinut trofeul la competitia gazduita de Bucuresti. Irina Begu e campioana la BRD Bucharest Open 2017.

UPDATE: Irina a triumfat si in finala de dublu, alaturi de Raluca Olaru. Favorite numarul 1 la castigarea trofeului, Begu si Olaru au trecut, dupa aproximativ 80 de minute de joc, de perechea Mertens-Schuurs, scor 6-3, 6-3, in finala incheiata duminica seara, in fata spectatorilor veniri la Arenele BNR pentru a le sustine pe romance.

––-

Irina a castigat titlul la actuala editia a BRD Bucharest Open, invingand-o in doua seturi- 6-3, 7-5 – pe nemtoaica Julia Goerges, cap de serie numarul 3 si ocupanta locului 45 in clasamentul mondial.

Pornita in competitie din postura de a saptea favorita la trofeu, Irina a vut un parcurs foarte bun, iar duminica seara a incheiat victorioasa finala de la simplu, urmand sa intre din nou pe teren, de aceasta data alaturi de Raluca Olaru, pentru ultima etapa a competitiei de dublu. Begu si Olaru pornesc in meciul decisiv pentru soarta titlului la dublu din postura de principale favorite si vor intalni perechea Mertens (Belgia)-Schuurs (Olanda).

sursa foto: Facebok/BRD Bucharest Open

author avatar
Cristina Stefan
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger