AcasăSPORTIrina Begu anunta ca nu va juca la Fed Cup, la Cluj!

Irina Begu anunta ca nu va juca la Fed Cup, la Cluj!

Jucatoarea aflata pe locul 31 WTA va rata meciurile de la Cluj, din week-end-ul 6-7 februarie. Irina Begu a fost cea care a facut anuntul, joi dupa-amiaza, explicand motivul pentru care nu evoluteaza la Fed Cup.

Asadar, o noua schimbare in componenta echipei de Fed Cup, inainte de meciul de la inceputul lunii februarie. Cu doar cateva zile inainte de confruntarea cu Cehia, Irina Begu a anuntat ca nu va putea evolua la aceasta competitie, pentru ca unele probele medicale nu ii permit sa fie alaturi de Simona, Monica si restul fetelor care vor fi pe teren, la Cluj.

Cand lucrurile pareau sa ajunga, in sfarsit, pe fagasul cel bun, in sensul in care, dupa ce intr-o prima faza Simona Halep anuntase ca nu va participa la Fed Cup, pentru ca deunazi sa se afle ca a decis sa isi amane operatia pe care urmeza sa o suporte (pentru corectarea unei deviatii de sept), pentru a fi in echipa tricolora, la Fed Cup, romanii care sunt fani ai sportului alb au primit o alta veste proasta.

Irina a fost cea care a facut public, printr-un mesaj postat in urma cu doar cateva zeci de minute, pe contul sau de Facebook, faptul ca va rata meciurile de la Cluj, ca urmare a faptului ca mai are nevoie de o perioada de refacere, pentru a scapa total de problema pe care o are la genunchi. „Cu parere de rau, trebuie sa va anunt ca nu voi putea fi prezenta la Cluj alaturi de fete. Fed Cup a insemnat intotdeauna foarte mult pentru mine. Am trait momente unice si extrem de frumoase atunci cand am putut sa-mi reprezint tara oriunde am jucat, cu atat mai mult in fata publicului romanesc!”, marturiseste Begu.

Pana la aceasta ora se stie ca in echipa autohtona de Fed Cup vor evolua, la Cluj, Simona Halep, Monica Niculescu si Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru fiind accidentata.

sursa foto: Facebook/Irina Begu

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger