AcasăSPORTIrina Begu aduce prima victorie romaneasca la Wimbledon!

Irina Begu aduce prima victorie romaneasca la Wimbledon!

Un prim succes pentru romancele aflate pe tabloul celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului. Irina Camelia Begu a invins-o, in primul tur, pe Virginie Razzano.

Dupa mai bine de doua ore de joc si trei seturi disputate, bucuresteanca in varsta de 23 de ani aflata pe locul 81 in ierarhia mondiala a adus prima victorie romaneasca la Wimbledon, depasind-o, in cea de-a doua zi a competitiei, pe frantuzoaica  Razzano. Begu a pierdut primul set, castigand un singur game, insa a reusit sa se remonteze si sa si le adjudece pe urmatoarele doua, bucurandu-se de un binemeritat triumf la cunoscuta competitie de tenis. La finalul meciului disputat pe iarba de la Wimbledon, contra ocupantei locului 97 WTA, tabela a aratat astfel: Begu-Razzano: 1-6, 6-4, 7-5.

Victoria de marti a dus-o pe Irina Begu in turul doi al prestigioasei competitii, urmand ca romanca sa joace meciul urmator contra nemtoaicei Andrea Petkovic, locul 20 in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis.

Tot astazi mai intra pe teren, la Wimbledon, si Simona Halep, finalista de la Roland Garros, care va juca contra braziliencei Teliana Pereira, incepand cu ora 19, ora Romaniei, dar si Sorana Cirstea si Alexandra Cadantu.

Sursa foto: Irina Begu/Facebook

author avatar
Cristina Stefan
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger