AcasăSPORTIranianul Kia Joorabchian „fura” jucatorii Sahtiorului!

Iranianul Kia Joorabchian „fura” jucatorii Sahtiorului!

Mircea Lucescu il considera pe Kia Joorabchian responsabil de fuga jucatorilor sud-americani

Jucatorii sud-americani care au refuzat sa revina in Ucraina cu Sahtior Donetk au fost influentati de impresarul iranian Kia Joorabchian sa dea bir cu fugitii.

Mircea Lucescu il considera pe Kia Joorabchian responsabil de fuga jucatorilor sud-americani

Controversat agent de jucatori,  Joorabchian il manageriaza pe Carlos Tevez, a carui trecere de la Corinthians la Manchester United a reprezentat un scandal monstru la vremea respectiva. Mircea Lucescu sustine ca Joorabchian are interes sa-I duca pe Douglas Costa si Alex Teixeira la AS Monaco, restul fotbalistilor nefiind in vizorul sau si reprezentand doar „victime colaterale”. „Fred, Dentinho si Ismaili ar urma sa se intoarca foarte curand la Sahtior. Agentul lui Tevez, Kia Joorabchian, care i-a convins sa nu ia avionul, i-a abandonat. El este interesat doar de Alex Teixeira si Douglas Costa. Sunt doi jucatori importanti, care au contract pana in 2018 si au clauze mari de reziliere, de 50 de milioane de euro fiecare. Joorabchian spera ca ei sa devina jucatori liberi. Nu e corect. Nu asa se procedeaza in fotbal”, a declarat Mircea Lucescu.
Gruparea din Donetk a debutat aseara in noul sezon, disputand Supercupa Ucrainei, cu Dinamo Kiev, la Lvov, in vestul tarii. „UEFA le-a recomandat jucatorilor care au parasit echipa fara permisiune sa revina cat mai curand in Ucraina. Siguranta lor este principala prioritate a clubului nostru”, a asigurat si presedintele clubului, Serghei Palkin.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger