AcasăRecomandariIordanescu va fi seful lui Piturca

Iordanescu va fi seful lui Piturca

In zadar a asteptat Mircea Sandu demisia lui Victor Piturca, antrenorul echipei nationale tine in continuare de scaun, asta si pentru ca negocierile cu formatii din Golful Persic n-au dus la niciun rezultat.

Iordanescu are puterea sa-l traga la raspundere pe Piturca
Victor Piturca

Nedorind sa-si asume responsabilitatea demiterii staff-ului tehnic, presedintele FRF a gasit o modalitate prin care sa-l forteze pe Victor Piturca sa plece. Stiut fiind faptul ca selectionerul nu accepta sfaturi de la nimeni – si, cu atat mai putin accepta sa primeasca ordine! -, Mircea Sandu l-a numit director tehnic al Federatiei pe Anghel Iordanescu! „Puiu este noul director, o persoana foarte importanta in cadrul FRF. El va propune antrenorii loturilor nationale, pentru toate categoriile de varsta (…) Datele statistice ale lui Piturca sunt pozitive, eu sunt multumit de activitatea sa. Piturca are un obiectiv foarte clar, Campionatul European din 2016. Sper ca selectionerul care va incepe campania pentru 2016 sa reuseasca; are toate premisele pentru a obtine un succes”, a spus Mircea Sandu.

Comitetul Executiv nu l-a tras la raspundere

Victor Piturca a transmis Comitetului Executiv al FRF raportul de activitate de la echipa nationala, insa nu  a fost prezent pentru a-l sustine. Motivul este simplu: o clauza din contract prevede ca discuta despre activitatea sa doar cu presedintele Mircea Sandu! Anul trecut, Piturca a transmis CEx un raport scris pe doua pagini in care erau trecute rezultatele obtinute in 2012 de echipa nationala. Sinteza a fost prezentata de “secunzii” Florin Marin si Eugen Neagoe, iar fostul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a spus ca raportul a fost “o bataie de joc” la adresa FRF.

Noua milioane de euro in conturile Federatiei

Viitorul presedinte al FRF – alegerile vor avea loc pe 5 martie – are bugetul asigurat pentru urmatorii doi ani, sustine Mircea Sandu. „Nasu” nu s-a ferit, ieri, sa vorbeasca in conferinta de presa despre doi candidati la alegerile din primavara: „Las Federatia cu 20 de milioane de euro in patrimoniu si cu noua milioane de euro in conturi. Sper ca Razvan Burleanu sa nu fie ales pentru a nu-si bate joc de banii pe care ii voi lasa acestei institutii. Federatia sa de minifotbal nu exista in MTS. Tot ceea ce organizeaza el este supus unei evaziuni fiscale. As dori sa vad si eu cum sint platite terenurile care sunt inchiriate, cum sunt platiti arbitrii… Referitor la alt candidat, cel care a spus ca va veni sa scoata caruta din mocirla, vreau sa spun despre el ca ne suna un ospatar sa-l luam de pe holurile unei circiumi pentru ca udase granitul pe acolo si nu se mai putea ridica”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger