AcasăSPORTIordanescu reloaded

Iordanescu reloaded

Iordanescu si Burleanu se inteleg excelent

In noiembrie 2004, Anghel Iordanescu isi incheia mandatul la echipa nationala dupa un 1-1 in Armenia, rezultat ce avea sa compromita sansele „tricolorilor” de calificare la C.M. din Germania (2006).

Iordanescu si Burleanu se inteleg excelent

Dupa 10 ani, Generalul se intoarce in fruntea unei armate care se pregateste de mars spre Franta, gazda editiei Campionatului European din 2016. Confirmarea noului staff al echipei nationale s-a facut sambata, iar prezentarea oficiala va avea loc astazi, la Casa Fotbalului, intr-o conferinta de presa la care va lua parte si presedintele FRF, Razvan Burleanu.
Iordanescu va fi ajutat in aceasta campanie de „secunzii” Daniel Isaila, Ionut Badea si Viorel Moldovan, ultimul fiind promovat de la „nationala” de tineret. La fel ca-n precedentul mandat, „Tata Puiu” se confrunta si acum cu problemele de efectiv: daca la partida de la Erevan, din 2004, existau 10 absenti din cauza accidentarilor, impotriva Irlandei de Nord vor fi „doar” patru – Marica, Tamas, Goian si Bourceanu. Fortat de imprejurari, Iordanescu i-a convocat dintre „stranieri” pe Eric Bicfalvi si George Puscas, ultimul fiind revelatia echipei de tineret a Interului, cu 14 goluri marcate in sase meciuri pentru milanezi.

Razvan Lucescu: „Nu au existat negocieri cu tata”

Si el fost selectioner al echipei nationale, Razvan Lucescu afirma ca nu au existat in niciun moment negocieri intre FRF si tatal sau, in prezent antrenor la Sahtior Donetk. „Nu cred ca au existat, nu putea fi vorba de negocieri. Tata e sub contract cu Sahtior, exista acolo un presedinte de club, un patron care poate decide daca-i da drumul… Ahmedov n-a acceptat acest lucru si, din punctul lui de vedere, mi se pare corect”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger