AcasăSPORTIordanescu ii da ultimatum lui Ilie Stan

Iordanescu ii da ultimatum lui Ilie Stan

Ilie Stan a cerut trei luni, dar mai are 10 zile ca sa demonstreze ce poate

Omul care practic l-a pus in functie pe actualul antrenor al Stelei ii transmite lui Ilie Stan ca soarta lui se va decide dupa dubla cu Twente Enschede, din Europa League.

Ilie Stan a cerut trei luni, dar mai are 10 zile ca sa demonstreze ce poate

Una dintre cele mai influente persoane din istoria Stelei, Anghel Iordanescu, a analizat prestatia lui Ilie Stan la formatia patronata de Gigi Becali. Senatorul a fost cel care l-a induplecat pe patronul ros-albastrilor sa-i dea o sansa lui Ilie Stan, imediat dupa demiterea lui Ronny Levvy. „Eu cred ca Ilie ar trebui sa se concentreze pe dubla cu Twente, nu pe ce e dincolo de ea. La cum stiu eu ca merg treburile la Steaua, exista si varianta ca, in cazul in care ies rau jocurile cu olandezii, sa nu mai existe si alte partide pentru actualul antrenor, asa ca ii spun lui Ilie sa scoata maximum din aceasta dubla”, a fost mesajul lui Iordanescu.

Gigi Becali i-a explicat lui Iordanescu cum sta treaba la Steaua

Ilie Stan n-ar fi tocmai in cele mai bune relatii cu  finantatorul Stelei, Gigi Becali nefiind multumit de perioada de pregatire din Turcia, de titularii preferati de antrenor si, cel mai important, nu prea are incredere in capacitatile tehnicianului. Reaminti faptul ca Steaua joaca joi prima mansa a 16-imilor de finala Europa League, cu Twente, de la ora 22.05, pe National Arena.

author avatar
Sebastian Stan
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger