AcasăSPORTIordanescu este convins: Becali vinde echipa

Iordanescu este convins: Becali vinde echipa

Anghel Iordanescu il compatimeste pe Gigi Becali

Fostul mare antrenor Anghel Iordanescu anticipeaza o retragere a lui Gigi Becali din fotbal, in cazul in care UEFA va exclude echipa din Liga Campionilor.

Anghel Iordanescu il compatimeste pe Gigi Becali

Generalul Iordanescu nu crede ca exista un plan prin care cineva urmareste sa-l „deposedeze” pe Gigi Becali de clubul Steaua, scenariu aruncat pe piata de finul latifundiarului, Mirel Radoi. Pe de alta parte, fostul selectioner este convins ca Becali nu va mai investi niciun euro daca UEFA va decide sa excluda echipa din Liga Campionilor.

„Era clar ca Steaua nu va scapa de judecata UEFA. Nu stiu la ce nivel se va ajunge, dar sunt convins ca Steaua nu avea cum sa scape, sa treaca neobservata pe plan intern si extern. Cred ca lucrurile sunt clare. Ar fi o grea lovitura pentru Steaua daca UEFA o pedepseste pe plan international si nu-i va mai permite sa ia startul in Liga Campionilor. Ar fi o problema uriasa, mi-e greu sa accept acest lucru. Dar, pana la urma, trebuie sa se faca lumina in acest caz. Eu nu cred ca exista vreo conspiratie, sa i se ia clubul lui Gigi Becali. El nu va ceda Steaua decat intr-un moment in care nu va mai avea puterea sa lupte asa cum a facut-o pana acum. Nu stiu daca va mai avea forta financiara sa continue la nivelul de pana acum”, a declarat Iordanescu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger