AcasăSPORTIordanescu duce „nationala” in Turcia

Iordanescu duce „nationala” in Turcia

Pentru Iordanescu si Burleanu nu prea conteaza ca Turcia este o tara lovita de atentate teroriste

Echipa nationala de fotbal a Romaniei va efectua stagiul de pregatire din aceasta iarna, programat in perioada 25 ianuarie – 6 februarie, in Turcia.

Pentru Iordanescu si Burleanu nu prea conteaza ca Turcia este o tara lovita de atentate teroriste

Aceasta varianta a fost agreata in defavoarea cantonamentelor din Spania sau Emiratele Arabe Unite, a anuntat antrenorul secund Daniel Isaila. „S-a batut in cuie, cantonamentul va fi in Turcia, la Belek. Nu am stabilit inca hotelul. E ok Turcia, pentru ca majoritatea echipelor sunt acolo la pregatire si e usor si pentru ei. Avem o arie de selectie destul de restransa, dar incercam la aceasta actiune sa imbinam jucatori experimentati cu cei de perspectiva”, a explicat Isaila.
Deocamdata, nu sunt cunoscuti adversarii pe care ii va intalni Romania in Turcia, toate partidele amicale urmand a fi anuntate in zilele urmatoare. Legat de diferendul cu Steaua, care nu doreste sa lase fotbalistii la lot, Isaila este de parere ca, in cele din urma, se va ajunge la o intelegere cu Laurentiu Reghecampf: „Se face prea mult tam-tam cu acest subiect, o sa ajungem la o intelegere. Din ce stiu, niciun alt club nu este impotriva, doar Steaua (…)”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger