AcasăRecomandariIordanescu, cautat cu Politia dupa meci!

Iordanescu, cautat cu Politia dupa meci!

Echipa nationala a uitat sa mai inscrie, iar antrenorul ei si-a uitat indatoririle de selectioner. Macar o parte dintre ele!

Iordanescu, grabit sa plece de la stadion, a uitat de conferinta de presa

La orice partida internationala, protocolul impus de UEFA prevede ca intalnirea sa fie urmata de o conferinta de presa la care prezenta ambilor antrenori este obligatorie. Nu si pentru
Anghel Iordanescu, se pare, caci luni seara, imediat ce jocul de turca Romania – Grecia s-a incheiat, selectionerul s-a facut nevazut si a parasit in mare taina Arena Nationala.
In timp ce jurnalistii il asteptau la sala de conferinte, Generalul se afla pe scaunul din fata al autocarului echipei nationale, care se deplasa spre cantonamentul de la Mogosoaia. Cand si-au dat seama de penibilul situatiei (dupa mai bine de-o jumatate de ora de asteptare!), angajatii FRF l-au sunat pe Iordanescu, explicandu-i ca risca sa fie drastic sanctionat de UEFA. Ajuns undeva in zona Perla, pe Calea Dorobanti, autocarul a facut imediat cale-ntoarsa si, escortat de o masina a Politiei Rutiere, cu girofarul pornit, si-a croit drum prin aglomeratia creasta, spre Arena Nationala. Aproape de ora 1 noaptea, un Anghel Iordanescu obosit isi turna cenusa in cap in fata ziaristilor: „Imi cer scuze pentru intarziere. V-am facut sa asteptati, dar am vrut foarte mult sa am o discutie cu baietii nostri in vestiar”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
666 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger