AcasăSPORTIordanescu a vrut 11 jucatori de la Steaua!

Iordanescu a vrut 11 jucatori de la Steaua!

Selectionerul Anghel Iordanescu viseaza la o nationala stelista

La plecarea in stagiul de pregatire din Antalya, selectionerul Anghel Iordanescu a declarat ca nu intelege supararea oficialilor Stelei, mai ales ca oricum a facut o concesie echipei campioane, neconvocandu-i pe Alex Chipciu, Cristi Tanase si Iasmin Latovlevici.

Selectionerul Anghel Iordanescu viseaza la o nationala stelista

Nemultumiti ca Iordanescu a chemat la lotul national 8 jucatori, stelistii au criticat in dese randuri actiunea nationalei, presedintele Valeriu Argaseala si antrenorul Costel Galca exprimandu-si in paralel nemultumirea. „Ii inteleg, am si discutat de cateva ori cu ei la telefon, dar sa inteleaga si domniile lor ca avem nevoie de acest stagiu, in conditiile in care nationala va disputa in martie doua jocuri. In plus, am lasat la pregatiri cu Steaua trei fotbalisti, pe Chipciu, Tanase si Latovlevici, iar prin acest lucru am facut deja o concesie campioanei”, a reactionat Iordanescu. Doar intr-un singur caz ar fi fost invoiti stelistii de la actiunea nationalei, sustine selectionerul: „Daca Steaua se califica in primavara europeana, nu convocam pe nimeni. Fac o paralela… Bulgaria are in lot noua jucatori din strainatate si inca sase de la campioana Ludogoret, care a eliminat pe Steaua din Liga. Eu nu am niciun fotbalist din strainatate”.
Pentru cantonamentul din Antalya, care se va desfasura de astazi pana in data de 15 februarie, Anghel Iordanescu a convocat opt jucatori de la Steaua: Valentin Cojocaru, Paul Papp, Srdjan Luchin, Adi Popa, Alex Bourceanu, Andrei Prepelita, Claudiu Keseru si Raul Rusescu. Reprezentativa divizionara a Romaniei va disputa trei meciuri de pregatire, care nu vor intra in palmaresul echipei nationale: cu Bulgaria (7 februarie), Sioni Bolnisi (prima liga din Georgia/ 10 februarie) si Moldova (14 februarie).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger