AcasăSPORTIordanescu a gasit fundasul dreapta pentru Euro 2016: Sapunaru revine la „nationala”

Iordanescu a gasit fundasul dreapta pentru Euro 2016: Sapunaru revine la „nationala”

Sapunaru este cea mai buna solutie pentru flancul drept al nationalei

Meciul amical cu Italia, programat peste o saptamana, la Bologna, pe stadionul „Renato Dall’Ara”, echivaleaza cu revenirea la echipa nationala a fundasului Cristi Sapunaru.

Sapunaru este cea mai buna solutie pentru flancul drept al nationalei

Aparatorul Pandurilor nu a mai jucat pentru Romania din mandatul lui Victor Piturca, selectioner cu care se certase cu mai bine de doi ani in urma. Schimbarea staff-ului primei reprezentative, dar mai ales deschiderea aratata de Anghel Iordanescu l-au convins pe Sapunaru ca ramane un om de baza la echipa nationala.
Duminica seara, imediat dupa meciul Steaua – FC Botosani, „Tata Puiu” a anuntat lotul de 25 de fotbalisti convocati pentru partida amicala cu Italia. Marea surpriza este chemarea olteanului Andrei Ivan, revelatia sezonului si unul dintre cei mai promitatori tineri din Liga 1. Lotul care va face deplasarea la Bologna este urmatorul: Tatarusanu, Pantilimon, Lung jr., Matel, Chiriches, D.Grigore, Moti, Rat, Gaman, Sapunaru, S.Filip, Pintilii, Prepelita, Hoban, Sanmartean, Torje, Maxim, Ad.Popa, Achim, Stancu, Keseru, Fl.Andone, Budescu, Hora si Ivan.

Italia, cu toate vedetele

Selectionerul Antonio Conte a convocat cei mai valorosi fotbalisti italieni ai momentului pentru meciul cu Romania. Din lotul „squadrei azzura” nu lipsesc starurile Gianluigi Buffon (Juventus), Salvatore Sirigu (PSG), Mattia De Sciglio (AC Milan), Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci si Giorgio Chiellini (toti trei de la Juventus), Riccardo Montolivo (AC Milan), Stephan El Shaarawy (AS Monaco) sau Manolo Gabbiadini (Napoli).
Italia are programate doua partide de verificare in aceasta pauza competitionala. Pe 13 noiembrie joaca la Bruxelles, cu Belgia, iar pe 17 intalneste Romania, la Bologna.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger