AcasăSPORTIordanescu: „Lista nationalei ramane deschisa tuturor jucatorilor”

Iordanescu: „Lista nationalei ramane deschisa tuturor jucatorilor”

Iordanescu nu s-a decis asupra lotului pentru Euro

Multumit pe jumatate dupa cele doua meciuri amicale disputate de Romania saptamana trecuta, selectionerul echipei nationale a vorbit, la revenirea in Capitala, despre selectia pentru turneul final din Franta.

Iordanescu nu s-a decis asupra lotului pentru Euro

Anghel Iordanescu anunta ca lista convocatilor pentru Euro 2016 este, in continuare, deschisa tuturor fotbalistilor romani: „Lista ramane deschisa, ma refer atat la lista pentru jucatorii din competitia interna, cat si la cei care acum activeaza in strainatate”. Ca sa fie cat mai convingator, Iordanescu a dat asigurari ca „vor fi foarte multe surprize la lista finala. Din punctul meu de vedere, ii atentionez pe toti jucatorii ca sunt intr-o competitie deschisa si ei trebuie sa dovedeasca ca trebuie sa urce in avionul pentru Paris”.

In primele doua partide disputate anul acesta, prima reprezentativa a inregistrat o victorie (1-0 cu Lituania) si o remiza (0-0 cu Spania, campioana la zi a Europei).In luna mai, dupa incheierea sezonului, „tricolorii” vor pleca intr-un cantonament de 10 zile in Alpii italieni.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger