AcasăSPORTIordanescu: „Atentie la Feroe, are 11 fotbalisti care joaca in strainatate!”

Iordanescu: „Atentie la Feroe, are 11 fotbalisti care joaca in strainatate!”

Iordanescu se teme de jocul cu Feroe

Chiar daca echipa nationala a Romaniei are un selectioner nou, Anghel Iordanescu livreaza acelasi discurs ca predecesorul sau, Victor Piturca.

Iordanescu se teme de jocul cu Feroe

La prima conferinta de presa din aceasta saptamana, Iordanescu a tras un semnal de alarma in legatura cu valoarea feroezilor, adversarii de sambata, din preliminariile Euro 2016. „Echipa nationala conduce grupa si ne dorim cu totii ca la finalul saptamanii sa ne consolidam pozitia. Meciul cu Feroe trebuie castigat, dar nu va fi o simpla formalitate. Va trebui sa abordam jocul cu multa concentrare, deoarece Feroe are 11 jucatori care evolueaza in strainatate. Trebuie sa dam dovada de determinare si sa rezolvam partida cat se poate de repede”.
Temerile selectionerului sunt cauzate de surpriza pe care au furnizat-o feroezii in toamna, cand s-au impus cu 1-0 la Atena, in fata Greciei. Despre problemele de lot, Anghel Iordanescu afirma ca acestea sunt destul de importante: „Rat are o problema de sanatate si nu stiu daca vom putea conta pe el. Sanmartean e racit, Dragos Grigore e accidentat, Torje acuza o miozita, iar Prepelita a primit o lovitura puternica si a trebuit sa fie inlocuit. M-am gandit si la Sapunaru, dar si el are o problema de sanatate. Il astept si pe Tamas”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger