AcasăSPORTIordache a tinut cu americanca in finala Catalinei Ponor

Iordache a tinut cu americanca in finala Catalinei Ponor

Sa fie neatentia specifica varstei ori un mesaj cu tinta directa, razbunare pentru ce s-a intamplat la Rio? Doar Larisa Iordache (20 de ani) are raspunsul, dar cert e ca postarea ei de pe Twitter lasa loc de interpretari.

Pe scurt, cu numai cateva ore inaintea finalei la barna, Iordache i-a urat succes americancei Simone Biles, cu toate ca in concurs era si Catalina Ponor, colega ei de lot. Neah!, pentru pustoaica Larisa era mai important ca Biles sa faca un exercitiu perfect si sa ia aurul. „Bafta in finala, Simone Biles! Iti tin pumnii. Te iubesc si mi-e dor de tine”, a scris Iordache pe Twitter. Niciun cuvant de incurajare pentru Ponor, nicio referire la faptul ca urma sa intre in concurs, cu sanse la medalie, si o romanca.

Daca a fost o simpla scapare, greseala e scuzabila, altfel nu putem decat sa ne crucim de atmosfera din sanul lotului feminin de gimnastica. Reamintim ca echipa Romaniei a ratat calificarea la Rio, o premiera in istoria J.O.

Tara noastra a primit un singur loc la gimnastica feminina, FRG alegand sa mizeze pe experienta Catalinei Ponor. Larisa Iordache a mers si ea la Rio, dar ca rezerva pentru eventualitatea in care Catalina se accidenta. „A fost un mare exemplu ce s-a intamplat aici si o intamplare prin care nu as fi vrut sa trec. M-a durut foarte tare sa vad cum se concureaza si eu sa nu pot sa fac asta si nici macar sa intru in sala”, a declarat Iordache.

author avatar
National
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger