AcasăSPORTIonut Negoita si-a inscenat o greva la Dinamo

Ionut Negoita si-a inscenat o greva la Dinamo

Partida dintre CSMS Iasi si Dinamo, disputata duminica seara in Copou, a inceput cu o intarziere de cinci minute, urmare a deciziei bucurestenilor de a amana intrarea pe teren din cauza restantelor financiare pe care clubul le are fata de jucatori.

Ionut Negoita vrea sa fie stapan la Dinamo

Clubul Dinamo n-a fost bagat in insolventa, ca Rapidul, dar jucatorii „cainilor” sunt primii la protest. Culmea, staff-ul tehnic nu doar ca aproba revolta fotbalistilor, dar chiar o incurajeaza, dupa cum sustin surse din vestiarul bucurestenilor. De altfel, mijlocasul Laurentiu Rus a precizat, la finalul meciul cu CSMS Iasi, disputat duminica seara (scor 1-1), ca „de comun acord cu antrenorul Dorinel Munteanu s-a decis initierea protestului pentru intarzieri la plata salariilor”. Se prea poate ca intreg scenariul sa-i apartina lui Ionut Negoita, personaj abia intrat in actionariatul clubului si care a pornit un razboi rece cu Nicolae Badea.

La Iesi, Dorinel a fost de acord cu greva fotbalistilor

Referitor la greva dinamovistilor, Negoita s-a declarat intru totul de acord cu ea:  „E o stare de fapt, e dreptul jucatorilor, n-a fost mare lucru, doar un protest pasnic. Eu voi ramane pe baricade pana in ultimul moment, sper sa reusesc sa rezolv lucrurile, dar, din pacate, nu depinde numai de mine. Ar fi o posibilitate sa ajung actionar majoritar, insa nu imi doresc sa fiu si actionar unic”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
505 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger