AcasăSPORTIonut Negoita refuza sa-i plateasca despagubiri lui Bonetti

Ionut Negoita refuza sa-i plateasca despagubiri lui Bonetti

Ionut Negoita nu accepta sa plateasca pentru demiterea italianului

Neintelegeri in actionariatul clubului din Stefan cel Mare. Presedintele Nicolae Badea vrea sa scape de Dario Bonetti, dar nu gaseste bani pentru a-i achita celui mai slab antrenor strain din istoria clubului salariul pana la finalul sezonului.

Ionut Negoita nu accepta sa plateasca pentru demiterea italianului

Desi necesara, indepartarea antrenorului Dario Bonetti se dovedeste a fi o misiune extrem de dificila pentru dinamovisti.

Dario Bonetti a cazut pe ganduri dupa ultimele rezultate

Asta, deoarece Ionut Negoita – inlocuitorul lui Cristi Borcea in actionariatul clubului – refuza sa dea bani pentru schimbarea staff-ului tehnic. „Nu eu i-am adus, ci voi, asa ca spalati-va pe cap cu ei!”, este mesajul lui Negoita. Fara clauza de reziliere a contractului, Dario Bonetti poate fi dat afara in orice moment daca FC Dinamo ii plateste salariul pana la finalul sezonului, adica 84.000 de euro. Si ceilalti colaboratori ai sai de la echipa, printre care „secundul” Alessandro Birindelli, trebuie platiti, astfel ca valoarea creste la 199.500 de euro. „Nu imi dau demisia, nici macar nu m-am gandit la asta. E nevoie de rabdare, eu sunt multumit de cum s-au implicat baietii in acest meci. In continuare ne putem bate la locurile 3-4-5”, a fost comentariul facut de Bonetti dupa Dinamo – Vaslui 0-1.

Saptamana asta se va lua o decizie

La finalul jocului cu FC Vaslui, Nicolae Badea a lasat sa se inteleaga faptul ca italianul Bonetti va fi dat afara. „Nu mai are sens sa vorbesc despre demiterea lui Bonetti. Este evident ca Dinamo nu arata ca o echipa care sa evolueze constant la o anumita calitate. Concluzia legata de Dario Bonetti va fi desprinsa dupa o evaluare, de data asta, una mai profunda. In functie de aceasta evaluare, vom putea trage concluzii. Saptamana aceasta vom decide”, a declarat Nicolae Badea. Fosta glorie dinamovista Cornel Dinu nu si-a ascuns uimirea cand a vazut asezarea tactica a lui Dinamo la partida de pe „National Arena”. Cornel Dinu l-a ironizat pe Dario Bonetti, afirmand ca acesta pregateste echipa dupa metode „actoricesti”: „A inceput cu Dragos Grigore la mijloc, apoi in atac mai aparea din cand in cand Danciulescu. La un moment dat s-a trecut la un 4-1-3-2. Apoi, Danciu a fost sacrificat prin pozitia pe care a avut-o si a terminat meciul ca extrema dreapta. Nu s-a inteles nimic din asezearea echipei. Dinamo a avut primul sut pe poarta in minutul 47, iar prin minutul 80 a mai avut o ocazie. Atat! Echipa nu are nici un fel de conceptie. Cum se antreneaza, asa joaca! Antrenamentul e urcatul scarilor. E ceva gen «Papillon», probabil de acolo s-a inspirat”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
421 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger