AcasăSPORTIonut Negoita, pentru noi, este Vasile Turcu doi!

Ionut Negoita, pentru noi, este Vasile Turcu doi!

PACT Ionut Negoita a fost primit de Nicolae Badea si Dragos Savulescu la Dinamo

Ieri, Ionut Negoita a fost cooptat, oficial, in actionariatul FC Dinamo, proprietarul Rin Hotel urmand a detine o participatie de 30%. Mutarea survine la o distanta de patru ani de la primele investitii facute de afacerist in gruparea din Stefan cel Mare, in calitate de sponsor.

PACT Ionut Negoita a fost primit de Nicolae Badea si Dragos Savulescu la Dinamo

Dupa iesirea lui Cristi Borcea din actionariatul gruparii din Stefan cel Mare, Nicolae Badea si Dragos Savulescu au cautat cu disperare un nou colaborator. El se afla, insa, in curtea „alb-rosilor”, fiind unul dintre sponsorii benevoli, care ajuta echipa la momentele grele, fie cu o prima, fie cu gazduirea fotbalistilor care nu aveau locuinta in Bucuresti. Ionut Negoita a devenit, de ieri, actionar dinamovist cu acte in regula, iar gurile rele afirma ca, pentru acest statut, afaceristul a platit deja de 2 milioane de euro. O buna parte din aceasta suma va ajunge direct in conturile din Miami ale lui Cristi Borcea.”Mi-am dorit de multa vreme sa intru la Dinamo in calitate de actionar.

SUPORTER Vasile Turcu, pe vremea cand era trup, sponsor si suflet pentru "caini"

N-am gasit pana acum momentul potrivit, dar ceea ce mi-am propus am si realizat. Sunt bucuros si onorat pentru aceasta oportunitate. Sunt convins ca vom face o echipa puternica”, a declarat Ionut Negoita la conferinta de presa de ieri.  Lumea fotbalului presupune, insa, ca noul om din conducerea dinamovista va avea soarta lui Vasile Turcu, boss-ul de la Romconstruct care a bagat milioane de euro timp de doua sezoane la Dinamo si nici acum nu si-a recuperat banii investiti. „Domnului Negoita si.a mai manifestat, in timp, interesul de a deveni actionar la FC Dinamo. Am optat cu domnul Savulescu pentru a-l coopta langa noi, iar decizia a fost salutata inclusiv de Cristi Borcea”, a declarat Nicolae Badea.

author avatar
Sebastian Stan
539 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger