AcasăSPORTIonut Negoita: "Mircea Lucescu este unul dintre sfatuitorii mei"

Ionut Negoita: „Mircea Lucescu este unul dintre sfatuitorii mei”

sursa foto: fcdinamo.ro

Ionut Negoita, noul boss de la Dinamo, a recunoscut ca se sfatuieste cu Mircea Lucescu sau Ionut Lupescu vizavi de viitorul sportiv al echipei din Stefan cel Mare.

sursa foto: fcdinamo.ro

Afaceristul a devenit actionar majoritar la Dinamo, detinand aproape 90% din actiuni, si si-a dezvaluit, la Digi Sport, o parte din planurile pe care le are.

„Vreau sa fac din Dinamo un club model, un club care sa fie numarul 1 in Romania in cativa ani, iar in 5-6 ani sa fim peste Steaua. Avem oameni care sa ne ajute pe plan sportiv, ca Mircea Lucescu, Lupescu sau Anghelache. Pe partea sportiva speram sa ne revenim in 2 ani, mai bine mai incet, dar sigur. Vrem sa devenim clubul numarul 1 din tara” a declarat Ionut Negoita.

Finantatorul este constient ca trebuie sa investeasca masiv, dar spune ca „trebuia facut ceva pentru ca Dinamo se ducea pe drumul Rapidului. Vreau rezultate la echipa. Stiu ce inseamna Dinamo, suporterii au asteptari mari. Nu puteam lasa in aceasta situatie. Este greu sa gasesti provocare mai mare decat Dinamo”.

La un primul calcul, Negoita a stabilit ca echipa are nevoie 6,7 milioane de euro pana la vara, pentru a fi la zi cu platile, dar ca Dinamo ar avea nevoie si de un stadion nou, de 25.000 de locuri, „pe care il vreau gata in cinci ani si care ne va costa in jur de 30 de milioane de euro. Iar cel putin jumatate din aceasta suma sunt dispus sa o achit eu”.

author avatar
Cristi Ionita
346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger