AcasăRecomandariIonut Negoita mai face o incercare: „Dinamo de vanzare”, episodul 2

Ionut Negoita mai face o incercare: „Dinamo de vanzare”, episodul 2

Finantatorul Ionut Negoita continua sa caute oameni de afaceri dispusi sa investeasca in Dinamo, poate cel mai atractiv brand din fotbalul romanesc scos la vanzare in aceasta perioada.

Ionut Negoita cauta un investitor puternic caruia sa-i cedeze clubul Dinamo

Chiar daca inca n-a reusit sa scoata clubul din insolventa, Ionut Negoita stie ca acest lucru se va intampla „cel mai tarziu in toamna”, cand se va judeca si apelul depus de ANAF. Imediat ce Dinamo va iesi din insolventa (societate fara datorii), Negoita va demara negocierile pentru vanzarea clubului, dupa cum singur afirma. „Cam de prin luna martie am facut tot ce a depins de noi. Totusi, au fost niste proceduri care nu au tinut de Dinamo. In mod normal, ar mai putea fi cel mult un termen dupa cel din septembrie, asa ca pana la finalul anului 2015 sigur vom iesi din insolventa”, este convins Ionut Negoita.
Viitorul FC Dinamo? „Vreau sa gasesc un partener si, de ce nu?, pe cineva cu mai multa putere care sa cumpere echipa. Multi vorbesc si se baga in seama, dar nimeni nu vine cu o propunere concreta”. Deocamdata, vanzarea clubului este ingreunata de starea de insolventa si, pe cale de consecinta, de interdictia de a mai participa in cupele europene pana in 2018!

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger