AcasăSPORTIonut Negoita cauta oameni care sa-l sprijine cu bani lichizi: E foame...

Ionut Negoita cauta oameni care sa-l sprijine cu bani lichizi: E foame de bani in Groapa

Proiectul Dinamo l-a lasat pe Negoita fara lichiditati

Fratele primarului de la Sectorul 3 a preluat clubul Dinamo de nici sase luni si se vaita ca a cheltuit cat si-ar fi inchipuit ca va cheltui in 2-3 ani.

Proiectul Dinamo l-a lasat pe Negoita fara lichiditati

Sa tii un club de fotbal, mai ales in conditiile legislative din Romania, nu este un lucru usor. Oamenii cu bani se plang ca trebuie sa pompeze cash masiv, dar nu iau in calcul posibilitatea unui management care sa le permita sa atraga banii din alte parti. Un asemenea caz il reprezinta si Ionut Negoita, patronul clubului Dinamo Bucuresti. Afaceristul a devenit actionar majoritar in luna martie a anului acesta si deja a varsat peste 10 milioane de euro in contul echipei, bani ce reprezinta cheltuieli cu obtinerea licentei, plata anumitor datorii, salarii, dar si plata facuta pentru actiunile detinute de Dragos Savulescu si Nicolae Badea. Totusi, desi are o avere estimata la 60-70 milioane de euro, se pare ca Negoita a ajuns la fundul sacului, mai ales ca el isi imagina ca va trebui sa investeasca 10 milioane de euro la Dinamo in 2-3 ani si nu in sase luni. Iar pentru a nu ajunge sa-si plateasca jucatorii in apartamente, tablouri, ceasuri, haine de blana si alte bunuri pe care le detine, precum facea Vasile Siman la Sportul Studentesc, Negoita cauta cu disperare un “colaborator” care sa detina cash-ul necesar.

Aurel Munteanu detine peste 400 de spatii comerciale in intreaga tara

Vine salvarea de la Aurel Munteanu?

Printre afaceristii implicati agresiv pe piata imobiliara circula zvonul ca Ionut Negoita ar urma sa fie salvat de Aurel Munteanu, fost fotbalist la FC Inter Sibiu si Sportul Studentesc. Sibianul se bazeaza pe o avere de doua ori mai mare, 140 de milioane de euro, si si-a asumat deja “plata” cantonamentului pe care elevii lui Gigi Multescu il efectueaza in aceasta perioada in Poiana Brasov, la unul dintre hotelurile sale de lux. Actiunea lui Munteanu poate reprezenta inceputul unei “frumoase prietenii” intre el si Negoita. Interesant este ca hotelul in care sunt cazati “cainii”, desi este cotat la cinci stele, a fost inchis la inceputul anului, pentru o scurta perioada de timp, din cauza neregulilor masive descoperite de inspectorii OPC.

author avatar
Cristi Ionita
874 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger