AcasăSPORTIonut Negoita, batalie cu tandemul Badea-Savulescu: Vrea sa faca "Rin Dinamo"!

Ionut Negoita, batalie cu tandemul Badea-Savulescu: Vrea sa faca „Rin Dinamo”!

Imediat dupa eliminarea „cainilor” din Cupa Romaniei, actionarul Ionut Negoita a pus piciorul in prag: majorare de capital pentru salvarea clubului sau Nicolae Badea si Dragos Savulescu trebuie sa plece.

Savulescu, Negoita si Badea nu mai au loc la aceeasi masa

Dupa ce l-a “ras” pe Cristi Borcea din Consiliul de Administratie al FC Dinamo, Ionut Negoita vrea sa-i puna la respect si pe ceilalti actionari. Cel care s-a ocupat de indepartarea lui Dario Bonetti si angajarea noului antrenor, in persoana lui Dorinel Munteanu, a devenit, usor-usor, portavocea gruparii din Stefan cel Mare.

Miercuri seara, la scurt timp dupa eliminarea lui Dinamo din Cupa Romaniei (1-2 cu CFR Cluj), Negoita a anuntat ca asa nu se mai poate. “O masina nu poate fi condusa de trei soferi in paralel. Exista solutii, in principiu. Sunt doua variante la Dinamo, moare sau se relanseaza. Eu am incredere ca se va intampla ceva important la club in perioada imediat urmatoare. Trebuie injectie de capital. Si vorbesc de o suma importanta, nu de maruntis. E nevoie si de o reforma la nivelul clubului”, a spus Ionut Negoita. Se pare ca patronul de la Rin Grand Hotel ar fi cerut ca fiecare actionar sa vina cu cate un milion de euro, pentru redresarea situatiei la FC Dinamo, dar ceilalti au spus “pas”. Clanul Negoita viseaza sa controleze clubul, asta dupa ce vreme de cinci ani cei doi frati, Ionut si Robert, au fost doar piese de decor.

author avatar
Sebastian Stan
421 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger