AcasăSPORTIonut Negoita a transferat jucatori "pe spranceana": Dinamo ataca titlul cu un...

Ionut Negoita a transferat jucatori „pe spranceana”: Dinamo ataca titlul cu un trompetist

In luna mai, cand antrenorul Gheorghe Multescu a testat mai multi jucatori, printre necunoscutii care s-au prezentat la trialul din Stefan cel Mare s-a numarat si Joe Elliott, un englez de numai 17 ani cu o poveste de viata impresionanta.

La varsta de 11 ani, Joe Elliott era un trompetist desavarsit

Incantat de calitatile pustiului, Multescu i-a oferit un contract pe un an de zile, iar Elliott a fost instiintat ca pe 15 iulie trebuie sa revina la Bucuresti pentru a juca la Dinamo. Chiar daca n-a atins, inca, nivelul profesionist, Joe Elliott este convins ca fotbalul reprezinta cariera pe care vrea s-o urmeze.

Pentru a-si atinge telul, s-a retras din muzica, noua „perla” din Stefan cel Mare fiind trompetistul formatiei „Bad Manners”, o trupa la moda in anii ’80, cu numeroase piese in topurile britanice. Cotidianul „Leicester Mercury” a prezentat in weekend povestea vietii lui Joe Elliott, „un copil care de la varsta de 11 ani canta la trompeta si o face foarte bine in trupa «Bad Manners». Desi i s-a propus o parte din incasari, viitorul star al fotbalului englez a preferat sa dea muzica pe sportul rege, alegand sa plece in Romania, pentru a da probe de joc la Dinamo. Pe care, culmea, le-a si trecut!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
413 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger