AcasăSPORTIonut Negoita a stabilit antrenorul lui Dinamo pentru sezonul 2013-2014

Ionut Negoita a stabilit antrenorul lui Dinamo pentru sezonul 2013-2014

S-a vehiculat ca Dinamo va fi preluata de Razvan Lucescu sau Ionut Chirila, dar afaceristul Ionut Negoita a scos din maneca un as neasteptat pentru banca tehnica a „cainilor”.

Noul actionar majoritar al lui Dinamo a anuntat ca antrenorul „alb-rosilor” pentru sezonul viitor va fi nimeni altul decat Cornel Talnar, actualul tehnician al gruparii din Stefan cel Mare.

Negoita este impresionat de ascensiunea echipei in 2013 si sustine ca nu se pune problema ca Talnar sa plece sau sa fie inlaturat de la echipa, mai ales in conditiile in care Dinamo are mari sanse sa prinda un loc de Europa League in urma parcursului foarte bun din ultimele etape.

„Talnar are toata sustinerea noastra! Despre ce vorbim? Talnar este un antrenor valoros, un dinamovist dedicat, a reusit sa obtina rezultate importante in cateva luni. Nu se pune problema sa plece de la Dinamo! Sunt in permanent contact cu antrenorul nostru pentru a asigura toate conditiile pentru a face performanta” a declarat Ionut Negoita, pentru site-ul oficial al clubului Dinamo.

Talnar a preluat-o pe Dinamo din etapa a 20-a, iar cu el la timona Danciulescu si compania au inregistrat cinci victorii si o singura infrangere, trupa din Stefan cel Mare urcand de pe locul 7 pe pozitia a patra, la doua puncte de locul 2.

author avatar
Cristi Ionita
387 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger