AcasăRecomandariIonut Negoita a facut talcioc din Dinamo. E foame de bani, baieti!

Ionut Negoita a facut talcioc din Dinamo. E foame de bani, baieti!

Dinamo Bucuresti si-a propus sa lupte pentru titlu in noul sezon cu trompetisti si amatori. Fotbalistii adevarati sunt fie accidentati (cazul lui Catalin Munteanu), fie vanduti, vezi afacerea „Alexe&Nica”, finalizata ieri.

Ionut Negoita a luat doua milioane de euro pe Marius Alexe

In plin cantonament extern, antrenorul Gheorghe Multescu a fost anuntat de onor conducerea clubului ca nu doar Marius Alexe va fi vandut in aceasta vara, ci si Constantin Nica. Fundasul dreapta s-a despartit de echipa ieri, in aceeasi zi cu atacantul de 23 de ani. Ambii au luat drumul Italiei: primul a semnat cu Sassuolo, iar celalalt cu Atalanta Bergamo. „Sassuolo este o echipa de langa Bologna, a unui om potent, si il are antrenor pe Eusebio Francesco, fost jucator al Romei.

Marius Alexe

Vorbim despre o formatie care a castigat Serie B, iar in urmatorii ani nu are altceva de facut decat sa ramana in prima liga. Si Nica e sigur ca va juca in Serie A, la Atalanta, o grupare care creste tineri, care are nevoie de tineri”, a precizat agentul Ioan Becali. Neoficial, se pare ca suma de transfer a celor doi jucatori este de 3,6 milioane de euro (doua milioane in cazul lui Alexe). La Sassuolo, Marius Alexe va avea un salariu anual de 400.000 de euro.

Ionut Negoita si-a propus sa scape de toti fotbalistii cu salarii mari. Pe „lista neagra” mai sunt trecuti Mircea Axente, Srdjan Luchin si Andrei Cristea.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
752 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger