AcasăSPORTIonut Badea, sifonasul din vestiarul nationalei

Ionut Badea, sifonasul din vestiarul nationalei

Germanul Christoph Daum a initiat o falsa actiune de triere a secunzilor echipei nationale. In realitate, neamtul l-a chemat la interviu pentru angajare doar pe Daniel Isaila, in timp ce Ionut Badea a scapat de supliciul asta. Fost medic al „tricolorilor”, Pompiliu Popescu stie de ce s-a ajuns aici: Badea este sifonul lui Razvan Burleanu, cel care ii povesteste presedintelui FRF tot ce se intampla/ discuta in vestiar.

„Am avut o discutie cu Isaila. Mi-a cerut un sfat in legatura cu propunerea venita de la Burleanu, iar eu i-am spus de la inceput ca i se pregateste o diversiune dupa cum mi-a povestit ca a decurs discutia sa cu Burleanu. I-am transmis ca e clar ca Burleanu vrea sa scape de el. Si o sa vedeti ca o sa scape si de Dumitru Moraru, dar si de acel doctor Dan Oproiu. De tinut o sa-l tina in staff-ul lui Daum doar pe Badea, ca au nevoie de un sifonas pe acolo. Badea este cel care ii alimenteaza pe Burleanu si Bodescu cu tot felul de informatii despre jucatori. Asa s-a intamplat si la Eur. Cei doi stiau tot ce se intampla in cadrul lotului”, a afirmat Pompiliu Popescu.

Culmea, Andrei Vochin, consilierul lui Razvan Burleanu, a recunoscut in mod indirect practicile securistice ale conducerii FRF: „De la plecarea domnului doctor Pompiliu Popescu au iesit o multime de minciuni. Pe Ionut Badea il intrebam anumite lucruri banale si nici macar asta nu voia sa-mi spuna. Practic, ma scotea din sarite. Domnul doctor minte foarte mult. Badea era chiar enervant, cu Daniel Isaila mai vorbeam, cu Viorel Moldovan la fel, dar cu Badea nu aveam cum sa vorbesc pentru ca el considera ca orice informatie ar da ar periclita echipa nationala”. Cu alte cuvinte, Vochin a incercat sa-i descoasa pe secunzii lui Iordanescu. La cererea lui Burleanu?

Pretentiile lui Daum

Noul selectioner vrea sa invete limba romana, iar pentru asta a cerut conducerii FRF sa-i angajeze un profesor. Alte doua pretentii emise de Daum: cooptarea unui nutritionist in staff-ul echipei nationale, dar si a unui analist video.
Altfel, neamtul si-a anuntat prezenta la Cluj, pe 16 iulie, la finala Cupei Romaniei dintre Astra si CFR.

author avatar
National
712 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger