AcasăSPORTIonel Ganea, "săltat" de poliţişti la Arena Naţională, înainte de România -...

Ionel Ganea, „săltat” de poliţişti la Arena Naţională, înainte de România – Irlanda de Nord, 1-1. Ce abateri a comis fostul fotbalist

Ionel Ganea si Radu Birlica(nu este in imagine), participa la conferinta de presa pentru prezentarea noului manager sportiv, Ovidiu Petre(nu este in imagine), la Stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara, marti 10 iulie 2018. SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAXFOTO

Ionel Ganea (50 de ani) a avut probleme cu oamenii legii, vineri seară, la Arena Naţională, înainte de România – Irlanda de Nord, 1-1.

Fostul fotbalist a fost dat jos, cu forţa, din maşina lui şi dus de poliţişti la secţie. La secen au asistat soţia „Ganezului”, precum şi copilul acestora.

Ganea n-a oprit la semnalele agenţilor

Fostul atacant a vrut să pătrundă cu mașina cât mai aproape de tribuna oficială a stadionului. A intrat într-un schimb de replici cu forțele de ordine, prezente la stadion. Se pare ca nu ar fi oprit la semnalele agenților care-i solicitau probabil controlul sau prezentarea actelor.

Fostul internaţional a refuzat în continuare să se supună indicaţiilor agenţilor, astfel că a fost dat jos din mașina sa și a fost urcat într-una a celor de la poliție.

Ionel se pare că nu ar fi cedat așa ușor, a opus rezistență, astfel că a fost nevoie de întăriri din rândul jandarmilor pentru a-l potoli.

L-au amendat şi i-au suspendat permisul

Conform reprezentanților legii, Ganea nu a oprit la semnele polițiștilor și și-a văzut nestingherit de drum. Fostul atacant a fost somat, mai apoi, prin stație să oprească, dar nu s-a întîmplat nimic.

“La data de 22 martie a.c., în jurul orei 21:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în proximitatea stadionului Naţional Arena pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă rutieră precum şi fluidizarea traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

Conducătorul autovehicului nu a respectat semnalele poliţistului rutier continuându-şi deplasarea.

În acest context, iniţial, poliţiştii i-au solicitat prin intermediul staţiei de amplificare să oprească, iar ulterior, pentru că nu s-a conformat, au procedat la blocarea autovehicului, extragerea conducătorului şi conducerea acestuia la sediul Brigăzii Rutiere, pentru stabilirea situaţiei de fapt”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

”Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatura din dotare, alcool și droguri, rezultatele indicate fiind zero, respectiv negativ”, se menţionează în comunicat.

author avatar
Andrei Ștefan
712 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger