AcasăSPORTIonel Ganea, disputa verbala cu oficialii U. Cluj

Ionel Ganea, disputa verbala cu oficialii U. Cluj

Inlaturat de la conducerea Universitatii Cluj la sfarsitul turului, Ionel Ganea, fostul mare international roman, a avut castig de cauza in procesul cu gruparea ardeleana.

Desi ar fi trebuit reinstalat in functia de antrenor principal al echipei Universitatea Cluj, acest lucru nu s-a intamplat pana acum, ba chiar, mai mult, Ganea a fost implicat si intr-un duel verbal cu unul dintre oficialii gruparii ardelene.

Luni dupa-amiaza, cand s-a deplasat catre arena rivalilor de la CFR, in compania catorva prieteni, pentru a-si ridica biletele pentru derby-ul local CFR – Universitatea, Ganea a dat nas in nas cu Ilie Malureanu, responsabilul pentru relatia cu FRF al Universitatii Cluj.

Ganea l-a facut „mincinos” pe Malureanu, insa, din fericire, conflictul s-a incheiat rapid, nefiind vorba de injuraturi sau amenintari cu bataia.

Ionel Ganea (41 de ani) a fost campion al Romaniei cu Rapid (1999) si cu Dinamo (2007), golgeter al Ligii I si este unul dintre cei mai buni marcatori din istoria nationalei Romaniei, reusind sa marcheze 19 goluri in 45 de selectii.

author avatar
Cristi Ionita
415 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger