AcasăSPORTIon Viorel, capul mafiei pariurilor din Romania!

Ion Viorel, capul mafiei pariurilor din Romania!

Ion Viorel taie si spanzura la Gloria Buzau

De unde atatea suspiciuni legate de Laurentiu Reghecampf si mandatul sau pe banca Snagovului? Comisiile abilitate ale FRF l-au gasit pe adevaratul cap al mafiei pariurilor din fotbalul romanesc!

Ion Viorel taie si spanzura la Gloria Buzau

Ca un veritabil „capo di tutti capi”, Ion Viorel coordona o adevarata retea de pariori. Antrenorul Gloriei Buzau (fostul club al afaceristului Costel Bucur, apropiat al lui Gigi Becali) si-ar fi transformat echipa intr-o masina de facut bani. Un meci trantit la pariuri, un castig de 1000 de lei pentru titulari. „Boss-ul” avea partea lui, masurata in euro, trage concluzia Departamentul de Integritate al FRF, altfel un fel de DNA fotbalistic.
Dosarul intocmit de anchetatorii de la Integritate a ajuns pe masa Comisiei de Disciplina, care ieri trebuia sa inceapa audierile. Spunem trebuia pen’ ca baietii de la Buzau le-au dat cu flit „procurorilor” federali. Neavand cui sa puna intrebari legate de cele 12 meciuri suspecte din sezonul 2014/ 2015, membrii C.D. s-au multumit sa citeasca o hartie prin care „blatistii” Gloriei solicitau amanarea audierilor pe motiv de lipsa de timp pentru un drum la Bucuresti. Altfel, din cate se pare, la dosar ar exista si ceva probe video, dar si marturii in scris ale unor jucatori. Din declaratii reiese faptul ca rezultatele partidelor ar fi fost stabilite dinainte pentru castiguri la pariuri sportive.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
459 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger