AcasăSPORTIon Țiriac: Halep bate pe oricine!

Ion Țiriac: Halep bate pe oricine!

Fostul mare tenismen, Ion Țiriac, a vorbit despre Simona Halep și despre șansele pe care jucătoarea le are pentru a câștiga Wimbledon 2019.

Simona Halep Sursa foto Twitter

În ceea ce o priveşte, el spune că Simona poate bate pe oricine la această ediţie. „Halep vine după un an greu. A avut multe probleme cu accidentările, dar totuși reușește să ajung în semifinale într-un mod comod. Poate bate pe oricine, dar poate și să piardă la multe. Vom vedea ce Halep vom avea în semifinale. În orice caz, joacă de trei ori mai bine decât în primul tur„, a spus Țiriac, într-un interviu pentru Prosport.

Actualul preȘedinte al Federației Române de Tenis (FRT) a adăugat că: „nu va fi, însă, ușor cu Svitolina, dar Halep trebuie să joace tenisul ei. Trebuie să stea aproape de linie. Dacă se da în spate, a pierdut”.

Semifinală de la Wimbledon dintre Simona Halep și Elina Svitolina va fi transmisă în direct, joi, începând cu ora 15:00 – ora României.

Până în prezent, Halep și Svitolina s-au întâlnit de 7 ori, tenismena din Ucraina conducând cu 4-3 la meciurile directe.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger