AcasăSPORTIon Ţiriac, făcut PRAF de soţul Serenei Williams, după ce românul a...

Ion Ţiriac, făcut PRAF de soţul Serenei Williams, după ce românul a spus despre jucătoare că e grasă şi bătrână

tiriacIon Ţiriac, făcut PRAF de soţul Serenei Williams, după ce românul a spus despre jucătoare că e grasă şi bătrână

Ion Ţiriac face şi face şi intră într-un nou conflict cu familia Serenei Williams.

Omul de afaceri român afirmase ceva considerat revoltător în SUA: a acuzat-o pe faimoasa jucătoare de tenis că este grasă şi bătrână.

Ion Ţiriac a declarat despre Serena Williams că ar trebui să se retragă din tenis, deoarece nici vârsta, nici greutatea nu-i mai permit să joace bine.

La vârsta asta (n.r. – 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a declarat Ţiriac la TVR.

Soţul Serenei Williams l-a făcut praf pe Ion Ţiriac

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a reacţionat la afirmaţiile fostului tenismen, comentând o postare a unui articol din presa internaţională, care a preluat declaraţiile lui Ţiriac.

Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac„, a postat Alexis Ohanian.

Reamintim că Ion Ţiriac declarase ceva asemănător despre Serena Williams şi pentru publicaţia germană Bild. „Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin„, spusese atunci Ţiriac.

author avatar
Andrei Ștefan
674 afisari

1 COMENTARIU

  1. Are dreptate. Niciun praf! De ce la box sunt pe categorii de greutate?? Pt că e logic să fie așa. Simona noastră e o fărâmiță pe lângă marea valoare, căreia nu prea îi mai iese nimic de când a trebuit să fie f atentă pt că e gravidă.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger