AcasăSPORTIon Ţiriac anunţă că Simona Halep va fi marea surpriză de la...

Ion Ţiriac anunţă că Simona Halep va fi marea surpriză de la Roland Garros 2023. Cum va fi posibil aşa ceva?

Ion Ţiriac anunţă că Simona Halep va fi marea surpriză de la Roland Garros 2023. Cum va fi posibil aşa ceva?

Simona Halep va juca la Roland Garros, turneu pentru care va primi wild-card. Acest lucru l-a confirmat şi Ion Ţiriac.

De 7 luni suspendată pentru un eventual dopaj cu Roxadustat, Simona Halep a zburat la Nisa și s-a cazat la academia antrenorului ei, Patrick Mouratoglou, unde se va antrena în următoarele 4 săptămâni înainte de a juca la Roland Garros, datorită unei invitaţii (n.red. wild-card).

Ţiriac a trimis-o să joace

Simona Halep va juca la Roland Garros, turneu pentru care va primi wild-card. „Domne, ajunge cât ai făcut lunile astea de suspendare, du-te și joacă!” – a spus Ion Țiriac. Omul de afaceri a continuat:

„Logica ar fi…ce o să facă oamenii ăștia dacă nu le e prea frică de fundul lor?! După război, or să spună «Domne, ai făcut lunile astea, ajunge, du-te mâine și joacă! Du-te mâine și joacă!» Îi trebuiesc 20 de meciuri înainte să joace!”.

Cum se va reacomoda Halep la efort?

Simona Halep se află deja la Nisa, acolo unde și-a reluat antrenamentele. Ieșită din Top 10 mondial, Halep a pierdut cel puțin un milion de dolari din cauza interdicției de a juca, scrie presa sportivă.

Asta-i o realitate pe care și-o asumă și ea! Se antrenează în fiecare zi, dar nu e același lucru! Cine îi plătește dacă, cumva, Simona are dreptate?!

Eu sunt convins că fata asta, voluntar, nu a luat nimica. La vârsta pe care o are, nu a luat atâția ani, de ce să iei, și la US Open!? E ridicol!”, a mai zis Ion Ţiriac.

author avatar
Andrei Ștefan
1.306 afisari

15 COMENTARII

  1. Cel mai probabil a fost sabotaj, insa din nefericire parerea lui X sau Y despre ce s-a intamplat nu ii poate reda Simonei dreptul de a juca 🙁

    • Simona Halep nu va mai ajunge niciodata 1 wta! De cand si-a injectat 2 doze de pfizer a continuat sa coboare in clasament.

  2. Mamuca sa se retraga si sa-si cheltuiasca banii. Pentru Romanica n-a facut nimic, totul pentru castig propriu pana i sx-a infundat. Acum daca a jucat vai, vai cand era cat de cat ceva de ea, acum e doar VAI.

  3. Bosorogul de Tiriac e batut de ceva vreme cu pw-ula in cap, numai abereaza si delireaza saptamanal !! Vezi ca nu mai esti in anii `70, cand chiar erai cineva in tenisul mondial, acum e vremea hienelor ordinare, daca nu esti atent, astia te musca de kurkubeu cand nu te astepti !! Ha ha ha 🙂 Asa ca, bai batrane, atentie marita ce miscari bruste faci pe la turneul de la Madrid, sa nu ti-o iei in freza, cum au facut cu intreaga familie Petrescu, aia pe care l-au dat jos cu elicopterul in plin orasul Romei

  4. Mă bucur să aud asta! Sunt sigur că aa fost o lucrătură, acest copil ne a mângâiat privirea și sufletul cu jocul ei unic în lume!! Hai Simona, să le arătăm că mai ai un cuvânt greu de spus în tenisul mondial, noi te iubim și te susținem necondiționat!

  5. Experiență are, condiție fizică are, deplasare în teren – spun specialiștii, nu eu – încă e cea mai bună la acest capitol, deci mai are încă doi trei ani buni în față ! SUCCES SIMO !

  6. Iga a declarat că singura de care se teme este Halep ! ! A se vedea ultimul meci dintre cele două, când abia, abia a câștigat Iga, dar la fel de bine putea să câștige Halep. În rest . . . oricare poate fi bătută. . . . În maxim trei luni de zile Halep va reveni la potențial maxim !

  7. Mă doare limbajul obscen al unora, atât la adresa Simonei cât și a lui Ion Tiriac.
    Meritele lor nu se pot contesta.
    Cred că nu-i drept ce i s-a întâmplat Simonei. A așteptat prea mult timp până la proces. Vreau să cred că va fi bine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger