AcasăSPORTIoanitoaia: Nu mi-e frica de operatie, dar am oroare de pijama

Ioanitoaia: Nu mi-e frica de operatie, dar am oroare de pijama

Ovidiu Ioanitoaia, directorul ziarului „Gazeta sporturilor”, va pleca sambata in Germania pentru a efectua o operatie pe cord deschis. In urma cu aproximativ o luna, jurnalistul in varsta de 67 de ani a suferit un infarct.

Ovidiu Ioanitoaia lucreaza in presa sportiva din 1967

Martea viitoare, veteranul presei sportive va fi operat pe cord deschis intr-un spital din Stuttgart. Ovidiu Ioanitoaia a suferit un infarct pe 17 februarie a.c, fiind internat timp de o saptamana la Spitalul Universitar din Capitala. Acum, gazetarul se pregateste de drum. „Dupa Lucescu, Dinu si Borcea, iata ca mi-a venit si mie randul. Nu stapanesc prea bine termenii, dar am inteles ca infarctul pe care l-am facut eu a fost atat de rau incat nu s-au putut pune stenturi”, sustine Ioanitoaia.

Il „taie” un chirurg roman stabilit in Germania

Spitalul "Robert Bosch" din Stuttgart, acolo unde va fi operat gazetarul

Interventia chirurgicala – care va consta in aplicarea a doua by-pass-uri si care l-a costat pe jurnalist in jur de 20.000 de euro – este programata pentru dimineata zilei de 20 martie, la Spitalul „Robert Bosch” din Stuttgart. Ea va fi efectuata de sase medici cardiotoracici, avandu-l in frunte pe chirurgul roman Adrian Ursulescu. „Este din Timisoara, dar e stabilit de foarte multi ani in Germania. Am discutat deja cu dansul, m-a asigurat ca lucrurile vor decurge normal”, precizeaza gazetarul.

„Voi fi operat in timp ce inima va continua sa bata”

Pe 24 februarie, "National" anunta in premiera faptul ca directorul "Gsp" a suferit un infarct

Ieri, cand l-am sunat pe Ovidiu Ioanitoaia, acesta se afla in oras: „Nu prea ies din casa, dar acum n-am ce sa fac. Plec sambata la Stuttgart si mai am nevoie de unele lucruri, printre care si o pijama! Ma, baieti, vorbesc serios, asta ma sperie cel mai mult! N-am purtat pijama niciodata in viata mea!”. In Germania, Ovidiu Ioanitoaia va fi insotit de medicul sau curant, Cristian Udroiu, cardiologul de la Spitalul Universitar. „Mi-am luat notite inainte de efectuarea operatiei. Va fi o taietura de circa 15 centimetri. Am mai aflat ca, spre deosebire de Dinu si Borcea, operati cu succes la Bucuresti de catre medicul Bradisteanu, la mine interventia nu va fi una clasica, in sensul ca voi fi operat in timp ce inima va continua sa bata”, conchide gazetarul.

author avatar
Gabriela Stanciu
1.328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger